Sesuatu Yang Lebih Nikmat Dari Orgasm atau Klimaks

Sesuatu Yang Lebih Nikmat Dari Orgasm atau Klimaks

Dari dahulu sehingga hari ini, hampir semua orang ingat bahawa klimaks adalah kenikmatan paling tinggi apabila ianya melibatkan syahwat samada sendirian atau berpasangan.

Sedang pada masa yang sama, masih ramai lagi terutama wanita yang tidak tahu bagaimana rasanya klimaks atau orgasm. Kerana tidak mencapainya ketiga berhubungan.

Ya, ramai wanita tidak tahu apa itu orgasm walaupun sudah berkahwin selama berpuluh tahun.

Ada wanita yang cuma kata, yang mereka tahu hanyalah apabila suami sudah habis main (pancut), maka selesailah. Bila ditanya tentang orgasm atau klimaks, terpinga-pinga tidak tahu.

Ada juga wanita yang menghubungi saya memberitahu, selama berpuluh tahun batin mereka tersiksa kerana suami tidak puas setiap kali main. Suami pula tidak membantu selepas pancut.

Walaupun sudah anak ramai dan sudah besar, mereka masih tidak merasai kenikmatan berhubungan dalam rumahtangga.

Akhirnya, rasa tidak puas yang tidak tersalur dengan baik itu, menimbulkan konflik dalam diri sendiri yang mengganggu mental dan emosi sepanjang hidup.

Di sini, tugas saya adalah untuk berkongsi ilmu untuk membantu lelaki memberi perhatian terhadap isu seperti ini. Kembali memuaskan wanita seperti yang sepatutnya.

Dan memberi pengetahuan kepada wanita bagaimana untuk mendapatkan kepuasan walau suami masih tidak faham atau tidak memberi perhatian sewajarnya.

Wanita boleh mencapai nikmat orgasm (nikmat teringgi yang diketahui umum), dan mencapai nikmat yang lebih tinggi dari orgasm atau klimaks ini (level rahsia yang hanya sedikit orang di dunia ketahui).

Ianya boleh dilakukan sendiri oleh si wanita samada samada bermain dengan suami (tanpa suami terlibat melakukannya) ataupun berseorangan.

Akan tetapi, ilmu ini adalah sangat-sangat rahsia dan hanya saya ceritakan kepada anda yang berminat sahaja.

Tidak ada bayaran. Hanya perkongsian ilmu.
Sekiranya berminat, sila pilih salah satu di bawah.

Sekiranya ada sambutan yang cukup, saya akan memulakan coaching rahsia tersebut.

PILIHAN 1 >> Saya lelaki, dan saya berminat untuk tahu ilmu rahsia hebat untuk memuaskan wanita.

PILIHAN 2 >> Saya wanita, dan saya berminat untuk tahu ilmu rahsia cara mencapai kepuasan untuk diri sendiri dan juga cara memuaskan pasangan.